Komende Dinsdag organiseert het TIL dispuut van TBM een borrel waarbij ze wel wat TEL’ers kunnen gebruiken om de boel gezellig te maken. Ook komt hier nog de heer Parramore van ACN een lezing geven, betreft de Nederlandse luchtvrachtsector. Lijkt je dit wat? Lees dan snel de uitnodiging!

Beste Student,

Graag wil het TIL DISPUUT jou uitnodigen voor onze derde activiteit.  Deze activiteit bestaat uit een borrel met een gastpresentatie van  Paul Parramore voorzitter van ACN (Air Cargo Netherlands).  De borrel zal plaats vinden op de faculteit van TBM in het TB Café op 15 maart 2011, vanaf 16:00uur zal het café open zijn voor geïnteresseerden.  Het onderwerp is de toekomst van de Nederlandse luchtvrachtsector.

De heer Parramore zal  rond  17:30uur beginnen met zijn presentatie en daarna zal  Jan Anne Annema (TLO)  als eerste inhoudelijk reageren op de geschetste toekomst visie over de luchtvrachtsector in Nederland en de rest van de wereld.  Daarna zal er hopelijk tussen de aanwezigen een mooie discussie volgen . De borrel zal uiterlijk tot 20:00uur duren en er zullen geen kosten verbonden zijn aan de  door ons verrzorgde hapjes en drankjes.

De presentatie zal  dus gaan over  de toekomstvisie van de heer Parramore op de luchtvrachtsector. Dit zal vooral vanuit het Nederlands oogpunt worden, maar vanwege het natuurlijke internationale karakter van luchtvrachtsector zullen ook veel internationaal relevante factoren worden behandeld. De presentatie van de heer Parramore en de reactie van Jan Anne Annema zullen in het engels zijn ter behoeve van de internationale studenten op de borrel.

We hopen jou op 15 Maart tussen 16:00 en 20:00 te zien in het TB Café op de faculteit van TBM.  Heb je nog vragen of opmerkingen over de borrel of het TIL dispuut in het algemeen dan kan je ons altijd mailen.

Met vriendelijke groet,

Steven Ankersmit & Jacqueline van Huijstee

TIL Dispuut borrel (15-3-2011)
Tagged on:                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *